Het interieur is een mix van stijlen met persoonlijke accenten uit heden en verleden. Je voelt je er onmiddellijk thuis. De salon met sofa bij een houtkachel, de eettafel en de goed geoutilleerde keuken bevinden zich in één grote ruimte met drie openslaande deuren. Die bieden uitzicht op de grote tuin. Een groot raam aan de andere kant kijkt uit op de 2069 meter hoge top van de Maroma.

Faciliteiten: Super stille Air-Conditioning in de slaapkamers, snel Internet met WiFi, 4G bereik, TV via WIFI. 
Keuken: Grote ijskast met 3 vriesladen, 4 pits inductie kookplaat, oven, Quooker kraan, Miele afwasmachine, Nespresso apparaat en diverse keuken apparatuur. 

Via een binnentrap kom je op de eerste verdieping met twee slaapkamers, gescheiden door een grote badkamer met bad, douche, toilet en de Miele wasmachine. Beide kamers hebben een dubbel bed en openslaande deuren naar het balkon, dat over de volle breedte van het huis, de terrassen aan de oost- en westzijde verbindt. Dit zijn aangename overdekte lounge plekken met privacy, rust en spectaculaire vergezichten.

De derde slaapkamer op de begane grond is door een corridor gescheiden van het hoofdhuis, heeft een dubbel bed en een eigen sanitaire unit (toilet, douche).

Onder de oude olijfboom staat op het terras een grote tafel met buitenstoelen, parasol en een buitenkeuken, die uitgerust is met een plancha. Het is hier aangenaam tafelen, overdag en tijdens de zwoele zomeravonden, met de krekels als zacht geluid decor.

De tuin herbergt vele soorten planten struiken en bomen en het is lekker luieren in een van de twee hangmatten.

Rondom het recentelijk onder architectuur gerenoveerde  terras, bij het lager vrij gelegen zwembad (1.70 m diep), kunt u op comfortabele ligstoelen ontspannen en genieten van de natuur. Het bad zelf heeft een zout watersysteem en een overloop (infinity pool). Op de brede entree trappen kunt u makkelijk in het water zitten en de kleintjes kunnen er spelen.

Foto's